Sin čuvenog Olivera Stouna "pokopao" Amerikance: Bombardovanje Jugoslavije je bio razlog mog buđenja! (VIDEO)

19.04.2022

19:50

0

"Prodavali su nam rat tako što su karakterisali Miloševića kao novog Hitlera, nakon toga Sadama kao novog Hitlera. Tada sam shvatio da je sve laž", između ostalog rekao je Stoun

Sin čuvenog Olivera Stouna "pokopao" Amerikance: Bombardovanje Jugoslavije je bio razlog mog buđenja! (VIDEO)
Screenshot_2 - Copyright Printscreen / Youtube / CNN

Rusija nikada ne bi dozvolila bombardovanje Srbije, a Amerikanci ni sami ne znaju zašto mrze Rusiju, iako je Rusija veliki deo američke istorije, ona nam je sve do revolucije bila saveznik. 

Nažalost, britanska okupacija Amerike i svih njenih institucija dovodi do te mržnje, jer se vodi imperijalnom politikom - zavadi pa vladaj.

Ovo za „Srpski radio Čikago“ kaže svetski poznati producent, glumac, reditelj i televizijski voditelj Šon Stoun, sin velikog reditelja Olivera Stona i dodaje da je njegovo buđenje počelo sa ratom u Jugoslaviji i bombardovanjem Srbije.

- Razlog mog buđenja je bio upravo taj rat, a kada je došao rat u Iraku, nisam verovao narativu koji su nam plasirali mediji. Prodavali su nam rat tako što su karakterisali Miloševića kao novog Hitlera, nakon toga Sadama kao novog Hitlera. Tada sam shvatio da je sve laž, iako američki narod, a i svet nije shvatio da je Kovid pandemija obelodanila sve medijske laži, nikada neće shvatiti.

Na pitanje kako je počeo svoj duhovni i istraživački put, Stoun junior navodi da je kao mali dečak imao priliku da glumi u filmovima svog oca, čuvenog reditelja Olivera Stouna, koji je preispitivao istorijski prihvaćene narative, te ga je to podstaklo da sam traga za relevantnim činjenicama i istinom koju američki mediji decenijama kriju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike