Kim se ponovo ubucio: Severnokorejski vođa svečano otvorio soliter od 80 spratova, ali je njegova figura opet bila u centru pažnje (VIDEO)

13.04.2022

11:22

0

Snimljen i sa cigaretom. što je strogo zabranjeno

Kim se ponovo ubucio: Severnokorejski vođa svečano otvorio soliter od 80 spratova, ali je njegova figura opet bila u centru pažnje (VIDEO)
kim džong un - Copyright Profimedia

Severnokorejski vođa, Kim Džong Un, privlačio je pažnju medija zbog iznenadnog gubitka kilograma, ali izgleda da se sada "vratio u formu".

Iako su tamošnji mediji prošle godine prenosili da je vođa smršao jer "brine za stanje nacije", prilikom otvaranja solitera u Pjongjangu je viđen sa cigaretom i u "debeljuškastom izdanju".

Naime, Severna Koreja je uspela da završi gradnju 10.000 stambenih jedinica i nebodera od 80 spratova što je bio veliki povod za slavlje.

Inače, u najzatvorenijoj zemlji sveta pre 18 meseci je uveden zakon po kome je pušenje zabranjeno na javnom mestu.

Podsetimo, Kim je od januara do maja prošle godine nestao iz javnosti, zbog čega su se pojavile i glasine da je bolestan ili čak da je preminuo. Kada se konačno pojavio, izgledao je vidno mršaviji.

Ipak, najnovije pojavljivanje raspršilo je teorije da je ugradio gastrični bajpas kako bi izgubio kilograme.

Dejli mejl prenosi da je Kim, po dolasku na vlast, težio skoro 140 kilograma, a mediji su isticali da je to zbog ljubavi prema švajcarskom siru!

Profimedia
 

Zbog prekomerne težine često su se pojavljivali navodi o njegovom narušenom zdravlju, pogotovo imajući i u vidu da su mu otac i deda preminuli od srčanog udara. 

Kim se, povodom otvaranja solitera, nije obraćao javnosti, ali je mahao oduševljenoj gomili.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike