Monstruozan slučaj u Americi: Proslavio ženinu pobedu nad rakom, pa je svirepo ubio cementnom saksijom!

29.03.2022

21:35

0

Njeno telo je 26. marta pronađeno nakon što ju je njen muž "udario tupim predmetom"

Monstruozan slučaj u Americi: Proslavio ženinu pobedu nad rakom, pa je svirepo ubio cementnom saksijom!
Screenshot_3 - Copyright Printscreen / NBC DFW

Farmer iz Indijane optužen je za ubistvo svoje žene koja je upravo završila hemoterapiju nakon što je preživela rak dojke.

Elizabet Vilhojt (41), udarena je "cementnom saksijom za cveće veličine galona za vodu" u lice, navodno od strane njenog supruga Endrua Vilhojta, nakon što je tražila razvod zbog njegove afere.

- Ova dama je upravo završila svoju poslednju rundu hemoterapije danas... Veoma je ponosna na sve vas - rekao je Endru u objavi na Fejsbuku 18. marta.

Njeno telo je 26. marta pronađeno nakon što ju je njen muž "udario tupim predmetom", saopštila je kancelarija šerifa okruga Bun u Indijani.

Njena dugogodišnja prijateljica Meri Smit bila je uz nju kroz čitav proces.

- Ona se bori da ostane živa, da vidi svoju decu kako rastu. Da bi se ovako završilo, to je samo tragedija kroz koju niko ne bi trebalo da prođe. To jednostavno ne bi trebalo da bude tako - rekla je ona neposredno pre nesreće.

Tokom istrage, Endru je rekao policiji Indijane da je imao aferu za koju je njegova žena saznala i da je teško prihvatila vest.

Dodao je da je mislio da će uspeti da reše problem i da spasu svojih 12 godina braka, ali je ona angažovala advokata i dala mu "pravno obaveštenje o razvodu".

Elizabet je 18. marta podnela zahtev za pravno razdvajanje okružnom sudu okruga Bun, istog dana kada je njen muž proslavio njenu poslednju rundu hemoterapije.

- Endrju je izjavio da je odbio da potpiše dokumente, a da ih njegov advokat nije pregledao - dodaje se u izjavi pod zakletvom.

Rekao je da je Elizabet počela da viče na njega tokom svađe i udarila ga pre nego što je "podigao cementnu saksiju za cveće veličine galona u kojoj je bila zemlja i udario Elizabet u lice - navodi se u izjavi.

Endru je uhapšen i sada se suočava sa preliminarnom optužbom za ubistvo prvog stepena. On se trenutno nalazi bez kaucije u zatvoru.

U svojoj jezivoj poslednjoj objavi 24. marta, Elizabet je objavila citat Eme Grejs koji je glasio: "Zaslužuješ život koji ne boli".

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike