Rusi objavili snimak: Uništeni ukrajinski raketni sistemi, krili ih u tržnom centru u Kijevu (FOTO/VIDEO)

21.03.2022

17:16

0

Vidi se raketni udar koji pogađa tačno u centar zgrade u kojoj su se krili ukrajinski sistemi "Grad“

Rusi objavili snimak: Uništeni ukrajinski raketni sistemi, krili ih u tržnom centru u Kijevu (FOTO/VIDEO)
pjimage - Copyright Printscreen / Telegram / Sputnjik Srbija

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak granatiranja ukrajinskih sistema "Grad“ iz gradskih četvrti Kijeva, kao i snimak naknadnog uništavanja ovih raketnih sistema.

Na videu su prikazani snimci iz bespilotne letelice snimljeni u različito vreme. Prikazana je paljba iz ukrajinskog "Grada“ postavljenog pored stambenih zgrada. Njegove rakete lete iznad jedne od zgrada.

Drugi snimci prikazuju borbeno vozilo "Grad“ u blizini gradskog puta. On zatim počinje da ispaljuje rakete koje lete iznad puta kojim prolaze civilna vozila.

Posle toga "Grad“ se pomera sa položaja i kreće kijevskim ulicama. Njegovo kretanje prati dron. Zatim se "Grad“ krije kod tržnog centra.

Ranije su stanovnici Kijeva objavili na društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi da su se na tom mestu skrivala najmanje četiri borbena vozila sistema "Grad“.

Na sledećim kadrovima vidi se raketni udar koji pogađa tačno u centar zgrade u kojoj su se krili ukrajinski sistemi "Grad“. Taj deo zgrade je potpuno uništen zajedno sa ukrajinskim borbenim vozilima.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike