Ukrajinski dezerteri prave haos po Evropi! Pretučeni žena i muškarac u italijanskom metrou!

16.03.2022

19:43

1

Autor: 24sedam

Zapad sada „bere plodove“ onoga što je godinama „sadio“ u Ukrajini podržavajući naciste prethodnih godina

Ukrajinski dezerteri prave haos po Evropi! Pretučeni žena i muškarac u italijanskom metrou!
ukrita - Copyright Printscreen/Twitter

Dok ruska armija napreduje na svim frontovima i sprovodi proces denacifikacije Ukrajine, nacisti koriste civile kao živi štit znajući da Vojska Ruske Federacije neće pucati na nenaoružane ljude.

Ipak, mnogi od nacista koji su prethodnih godina marširali Ukrajinom i pozivali na ubijanje Rusa, nisu imali hrabrosti da konačno pokažu svoju mržnju, nego su odmah po izbijanju sukoba pobegli iz zemlje.

 

 

Sada ti dezerteri, naviknuti na maltretiranje slabijih i bespomoćnih, svoje sadističke potreba zadovoljavaju širom Evrope – u zemljama u koje su pobegli ne želeći da se suoče sa snagom ruske vojske.

Tome svedoči i video-snimak iz Italije na kojem se vidi kako Ukrajinac u metrou, bez ikakvog razloga napada ljude uzvikujući: „Ja sam fašista“.

U mučkom napadu su povređeni muškarac i žena, a ukrajinski nacista je odmah posle zadavanja udaraca, po običaju, pobegao sa lica mesta.

Zapad sada „bere plodove“ onoga što je godinama „sadio“ u Ukrajini podržavajući naciste koji je spremao za rat protiv Rusije. Ipak, s obzirom da je u nacističke organizacije i jedinice regrutovan društveni talog koji nema ni hrabrosti ni časti, mnogi od njih su po izbjanju prve opasnosti potrčali svojim gospodarima u naručje.

Danas kada je ruska vojska tu da zaštiti civile od napada ovih huligana, oni više ne mogu da napadju bespomoćne ljude po ulicama Ukrajine. Zato će sada građani mnogih zapadnih gradova imati priliku da na svojoj koži osete kroz šta su prolazili ruski civili prethodnih godina u Ukrajini i za to mogu da se zahvale svojim vladama koje su ukrajinske naciste stvorile i podržavale.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike