Kadirov isprozivao Maska: Putin bi te prebio, moraš da napumpaš te mišiće da ne bi bio ženstvena Ilona!

16.03.2022

16:54

0

Autor: 24sedam

Kadirov savetuje američkog milijardera

Kadirov isprozivao Maska: Putin bi te prebio, moraš da napumpaš te mišiće da ne bi bio ženstvena Ilona!
Mask Kadirov - Copyright AP Photo/Musa Sadulayev/Jae C. Hong, File

Nakon što je milijarder Ilon Mask, osnivač kompanija "Tesla" i "Spejs iks", na Tviteru pozvao ruskog predsednika Vladimira Putina na obračun, oglasio se i lider Čečena Ramzan Kadirov.

Kadirov se Masku obratio na Telegramu rekavši da ne bi imao šanse protiv Putina.

- Jedan savet, ne meri svoju snagu sa Putinovom. Vi ste iz dve potpuno različite lige. I ne radi se uopšte o borilačkim veštinama ili džudou, primera radi. Kako ti to vidiš? Da li si u crvenom ćošku bokserskog ringa, kao biznismen i tviteraš, a Putin je u plavom, kao političar svetskog glasa i strateg, koji izaziva strahopoštovanje na Zapadu i SAD? Neće biti u sportskom duhu kada te Vladimir Vladimirovič bude prebio, mnogo slabijeg suparnika.

Zato, moraćeš da napumpaš te mišiće kako ne bi više bio nežna, ženstvena Ilona nego brutalni Ilon kakav moraš biti - poručio je Kadirov.

Osim toga, Masku je predložio obuku u nekoliko trenažnih centara u Čečeniji.

Pomenuo je Univerzitet ruskih specijalnih snaga i Borilački klub Ahmat, ali i čečensku RTV gde bi mogao da nauči kako da prati i apdejtuje naloge na društvenim mrežama.

- Iz Čečenske Republike vratićeš se kao potpuno druga osoba, Ilona, odnosno, Ilone - zaključio je Kadirov.

AP Photo/Sue Ogrocki
 

Podsetimo, Mask je pre nekoliko dana izazvao Putina na borbu, rekavši da je ulog Ukrajina.

Regionalni šef Krima Sergej Aksjonov poručio je američkom milijarderu da bi umesto Putina na duel mogao da pozove predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog, pa da onda "zajedno odu na Mars i kolonizuju ga".

 

 

- U pitanju je eksplozivna mešavina megalomanije, idiotizma i šizofrenije. Mask je svemirski prevarant, pripovedač koji zarađuje milione na fantastičnim projektima kao što je kolonizacija Marsa. A kao rival mu je potreban isti lopov kao Sergej Mavrodi (nekada osuđeni ruski prevarant). Ali pošto Mavrodi više nije živ, Mask može da izazove Zelenskog na duel. A onda, obojica mogu da odu da kolonizuju Mars - poručio je Aksjonov na Telegramu.

Kremlj se nije oglašavao o ovom pitanju.  

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike