Stigao odgovor iz Krima: Mask može da izazove Zelenskog na duel - A onda obojica mogu da odu da kolonizuju Mars!

14.03.2022

22:10

0

Podsećamo, Ilon Mask je ranije danas, na svom Tviter nalogu pozvao ruskog predsednika Vladimira Putina na duel

Stigao odgovor iz Krima: Mask može da izazove Zelenskog na duel - A onda obojica mogu da odu da kolonizuju Mars!
Copyright Profimedia

Regionalni šef Krima Sergej Aksjonov poručio je američkom milijarderu Ilonu Masku da bi umesto Putina na duel mogao da pozove predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, pa da onda "zajedno odu na Mars i kolonizuju ga".

Aksjonov je, naime, reagovao na poziv na duel koji je Vladimiru Putinu uputio Mask, uz ponudu da ulog bude Ukrajina i uz opasku da bi bio počastvovan da ruski predsednik prihvati duel.

- U pitanju je eksplozivna mešavina megalomanije, idiotizma i šizofrenije. Mask je svemirski prevarant, pripovedač koji zarađuje milione na fantastičnim projektima kao što je kolonizacija Marsa. A kao rival mu je potreban isti lopov kao Sergej Mavrodi (nekada osuđeni ruski prevarant). Ali pošto Mavrodi više nije živ, Mask može da izazove Zelenskog na duel. A onda, obojica mogu da odu da kolonizuju Mars - poručio je Aksjonov na Telegramu, a prenela agencija RIA Novosti.

 Podsećamo, Ilon Mask je ranije danas, na svom Tviter nalogu, objavio neobičnu poruku ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

- Ovim putem izazivam Putina na pojedinačnu borbu - napisao je Mask delimično na latinici, delimično na ćirilici i dodao: "Ulog je Ukrajina". Potom je upitao Kremlj da li se slaže.

Mask je prethodno odbio da blokira ruske državne medije.

Tada je izjavio da su neke vlade, ali ne i ukrajinska, naložile njegovom satelitskom širokopojasnom servisu "Starlink" da blokira ruske informativne izvore i medijske kuće što je odbio.

- Nećemo to učiniti osim ako smo na nišanu. Izvinite što smo apsolutne pristalice slobode govora - poručio je.

Međutim, on je uz pomoć satelita omogućio Ukrajini da ima internet.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike