Uhapšen psihopata u Njujorku: Monstrum koji je ubijao beskućnike priveden pravdi (FOTO/VIDEO)

15.03.2022

14:31

0

U Vašingtonu, gradski terenski radnici delili su letke među beskućnicima, pozivajući ljude da "budu na oprezu" i sa više slika osumnjičenog

Uhapšen psihopata u Njujorku: Monstrum koji je ubijao beskućnike priveden pravdi (FOTO/VIDEO)
Screenshot_1 - Copyright Printscreen / Twitter / NYPD

Policija Njujorka je rano u utorak saopštila da je uhapsila osumnjičenog naoružanog napadača koji je proganjao beskućnike koji spavaju na ulicama Njujorka i Vašingtona, ubivši najmanje dve osobe i ranivši još troje za manje od dve nedelje.

Policija je uhapsila osumnjičenog u Vašingtonu, gde su ga ispitivali detektivi.

Policija u dva grada ranije je objavila više fotografija, uključujući snimak iz krupnog plana koji jasno pokazuje lice čoveka i pozvala ljude koji ga možda poznaju da se jave.

Gradonačelnici Njujorka i Vašingtona pozvali su u ponedeljak javnost za pomoć u potrazi za napadačem. Istražitelji su, međutim, priznali da malo znaju o ubici ili njegovom motivu.

Gradonačelnica Vašingtona Mjuriel Bauzer i gradonačelnik Njujorka Erik Adams, govoreći zajedno na konferenciji za novinare u ponedeljak, pozvali su sve koji žive na ulici da zbog bezbednosti idu u gradska skloništa.

U Vašingtonu, gradski terenski radnici delili su letke među beskućnicima, pozivajući ljude da "budu na oprezu" i sa više slika osumnjičenog.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike