Ukrajinci pucaju na sopstveni narod: Nacisti ranili devojčicu, spasli je Čečeni (VIDEO)

10.03.2022

22:12

0

Autor: 24sedam

Bežeći od ruske armije nacisti granatiraju civilna mesta u kojima nema nikakvih vojnih jedinica i tako ubijaju sopstveni narod

Ukrajinci pucaju na sopstveni narod: Nacisti ranili devojčicu, spasli je Čečeni (VIDEO)
ukra - Copyright Printscreen/Telegram

Ukrajinski nacisti koji se pred naletima ruske vojske povlače na svim frontovima, od početka nisu imali nikavih skrupula, ali su poslednjih nekoliko dana nadmašili sami sebe.

Gubeći bitku za bitkom, oni su se okrenuli najgorem teroru, ali ne prema ruskoj vojsci kojoj ne mogu da naude, nego prema sopstvenom stanovništvu.

Bežeći od ruske armije oni granatiraju civilna mesta u kojima nema nikakvih vojnih jedinica i tako ubijaju sopstveni narod.

Jedna od takvih situacija desila se nedavno u selu Rakovka, kada je u granatiranju ukrajinskih nacista u stomak ranjena devojčica. Srećom, u blizini su se našli Čečeni koji su u sklopu ruske vojske i odmah pritekli u pomoć.

- Situacija u Ukrajini se razvija tako da naši hrabri borci moraju ne samo da se bave likvidacijom nacista i banderovaca, već i da pruže neophodnu medicinsku pomoć civilnom stanovništvu. Moj dragi brat Husein Mežidov je još jednom pokazao da nije samo briljantan komandant, već i čovek velike duše – napisao je čečenski lider Ramzan Kadirov i dodao:

- Još jedan zlokobni čin nasilja nad sopstvenim narodom demonstrirali su nacionalisti u selu Rakovka otvarajući vatru na civile. Usled granatiranja jedna tinejdžerka je ranjena u stomak. Majka deteta se obratila našim borcima za pomoć. Husein je odmah organizovao prevoz ranjene devojčice do medicinske jedinice, a prethodno joj je pružio prvu pomoć. Siguran sam da će lekari učiniti sve što je u njihovoj moći da se dete što pre oporavi.


Kadirov je na kraju imao i poruku za ukrajinske naciste.

- U vreme kada ukrajinski heroji na tastaturi pišu o nasilnim zločinima koje je navodno počinila ruska vojska, sami nacisti u međuvremenu ne prave razliku između “naših“ i “njihovih“, granatiraju mirna sela, čak i u lokalnim stanovnicima vide neprijatelje. Savetovao bih ovom nasilniku koji sebe naziva banderovcem da što brže beži iz zemlje, ne osvrćući se. Jer za njih neće biti milosti – napisao je čečenski lider.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike