“Nemojte da se zovete muškarcima i ratnicima! Obračunaćemo se sa svakim koga stignemo”: Ukrajinski nacisti pobegli pred Čečenima (VIDEO)

08.03.2022

13:17

0

Autor: 24sedam

Ako nemate muškosti, zamolite nas da vam posudimo, poručio je Mežidov nacistima

“Nemojte da se zovete muškarcima i ratnicima! Obračunaćemo se sa svakim koga stignemo”: Ukrajinski nacisti pobegli pred Čečenima (VIDEO)
profimedia-0664909326 - Copyright Profimedia

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu najnovije informacije sa fronta, uz tvrdnje da tamo gde se pojave Čečeni – ukrajinski nacisti beže glavom bez obzira.

On je preneo video snimak na kojem jedan od njegovih komandanata, Husein Mežidov, kaže da su čečenski vojnici koji se bore u sklopu snaga Ruske Federacije, očistili još jedno mesto od ukrajinskih nacista.

 

 

Prema njegovim rečima, nacisti su glavom bez obzira pobegli pred Čečenima.

- Nacionalisti, banderovci, “džohardudajevci”, gde ste nestali? Tražim vas! "Nema oružja, vas je mnogo, nas je malo, nemamo snage" - žalili ste se. Imate i oružje i snagu, i postoji mesto na kojem možete da se oprobate. Jednostavno niste hrabri da biste se borili! Ako želite da dokažete suprotno - dođite, zbog vas smo došli u Ukrajinu! Mi smo ovde i videćemo ko je ko! Odsad više nemojte da se zovete muškarcima i ratnicima! Ko su pravi ratnici mi smo dokazali celom svetu i nastavljamo da dokazujemo! Žestoko ćemo se obračunati sa svakim kojeg stignemo – rekao je Mežidov i dodao:

- Vi niste muškarci! Šta vam još treba? Ako bežite i ostavljate ovako dobru tehniku i oružje, vi niste muškarci! Fali vam hrabrosti i muškosti! Ako nemate muškosti, zamolite nas da vam posudimo! 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike