Besmisao zapadnjačke propagande: Američka glumica toliko mrzi Rusiju da traži da je izbace iz NATO pakta?!

05.03.2022

16:10

0

Autor: 24sedam

Ovakvo nepoznavanje bilo čega, ali i narcisoidna potreba da se baš o svemu iznese stav, izazvala je podsmeh široke američke Tviter zajednice

Besmisao zapadnjačke propagande: Američka glumica toliko mrzi Rusiju da traži da je izbace iz NATO pakta?!
profimedia-0491260057 - Copyright Profimedia

Američka glumica Patriša Arket, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu za 2014. godinu, za ulogu u filmu "Odrastanje", izgleda ne ume da izbegne sporedne uloge. Ovoga puta igra ulogu suflera i oruđa propagande oglašavajući se na društvenoj mreži Tviter u odnosu na apsolutno svaku vest o specijalnoj operaciji armije Ruske Federacije u Ukrajini protiv neonacističke hunte u Kijevu

Tvitujući tako u proseku više od 30 tvitova na dan, Arket se dotakla i vesti vezanih za oslobađanje Zaporoške nuklearne elektrane od strane trupa RF. Naime, trupe Ruske federacije su oslobodile nuklearnu elektranu i obezbedile nesmetan rad iste, a zločinačka NATO propagandna mašinerija je svim silama pokušala da progura vesti o curenju nuklearnog goriva i mogućoj nuklearnoj katastrofi. 

Printscreen/Twitter
 

Na ove vesti nije ostala imuna ni Arket, koja je poznata po tome da baš o svemu ima svoj stav. Arket je u svom odgovoru na tvit kanala "MK-ULTRA" pozvala na izbacivanje Rusije iz NATO?! 

Ovaj gaf, tj. apsolutno nepoznavanje bilo čega, ali i narcisoidna potreba da se baš o svemu iznese stav, izazvala je podsmeh široke američke Tviter zajednice. Na neznanje i očitu ignorantnost, karakterističnu za holivudske glumce, aktiviste NATO propagande, iskoristio je i sin bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp mladji, koji je sa podsmehom i na sarkastičan način odgovorio: 

- Ko će joj reći?

Podsetimo, mnogi srpski politički lideri su u Haškom tribunalu osudjeni za navodne ratne zločine na osnovu "podstrekivanja na činjenje zločina. Postavlja se pitanje šta je opšta antiruska histerija i učestvovanje u NATO propagandi prethodnih dana, ako nije direktno saučesništvo u izazivanju stradanja ukrajinskog naroda?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike