Rusija najavila kažnjavanje "kolovođa Kijevskog režima": Odgovaraće svi ukrajinski nacisti zbog poniženja i mučenja naših drugova!

27.02.2022

19:15

0

Identifikovana su i evidentirana sva lica, glasovi, telefoni, boravišta, IP adrese ukrajinskih nacista - rekao je Konašenkov

Rusija najavila kažnjavanje "kolovođa Kijevskog režima": Odgovaraće svi ukrajinski nacisti zbog poniženja i mučenja naših drugova!
ukrajina rusija 1 sukob 2502 - Copyright Profimedia

Kolovođe kijevskog režima i njihovi saradnici biće pronađeni i neizbežno i propisno kažnjeni, poručio je danas portparol Ministarstva odbrane Ruske Federcije Igor Konašenkov na brifingu za novinare.

- Identifikovana su i evidentirana sva lica, glasovi, telefoni, boravišta, IP adrese i poruke ukrajinskih nacista koji su odgovorni za poniženja i mučenja naših drugova - izjavio je Konašenkov

Kako je dalje naveo, identifkovane su i kolovođa kijevskog režima i njihovi poslušnici koji pozivaju na mučenje ruskih vojnika kršeći konvenciju o postupanju sa ratnim zarobljenicima.

- Svima vama ući ćemo u trag i neizbežno ćete biti kažnjeni - poručio je portparol ministarstva odbrane Ruske Federcije Igor Konašenkov.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike