Nov život došao na svet usred panike u Kijevu: Ukrajinka rodila devojčicu u skloništu, njeno zapomaganje jedva čuli od pucnjave (FOTO)

26.02.2022

10:47

0

Policajac Nikola Šlapak i njegove kolege pomogli su joj da se porodi, a zatim su pozvali hitnu pomoć koja je majku i bebu prebacila u bolnicu

Nov život došao na svet usred panike u Kijevu: Ukrajinka rodila devojčicu u skloništu, njeno zapomaganje jedva čuli od pucnjave (FOTO)
printscreen - Copyright Printescreen Twitter/HopkoHanna

Usred haosa u Kijevu koji je nastao zbog panike građana po ulasku ruskih trupa u prestonicu, jedna žena porodila se sinoć na stanici metroa koji je od danas prestao da radi.

Dok se skrivala u njemu od pucnjave koja se mogla čuti u gradu, mlada žena je rodila devojčicu Miju, a njene vapaje čula je ukrajinska policija.

Policajac Nikola Šlapak i njegove kolege pomogli su joj da se porodi, a zatim su pozvali hitnu pomoć koja je majku i bebu prebacila u bolnicu.

- Vaš porođaj je nada u ovo sumorno vreme - rekao je jedan od onih koji su prisustvovali dolasku Mije na svet.

Fotografija novorođene Mije i njene majke počela je da se širi na društvenim mrežama, gde su mnogi priznali da su se raznežili zbog ovog događaja.

Sva dešavanja u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti u našem blogu uživo.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike