Tinejdžer osuđen na 100 godina zbog ubistva brata i sestre: Tvrdio da ih oslobađa od Sotone i pakla

05.02.2022

13:59

0

Okružni tužilac Ripli Ričard Hertel rekao je da je zadovoljan što je sudija izrekao dve uzastopne kazne od po 50 godina

Tinejdžer osuđen na 100 godina zbog ubistva brata i sestre: Tvrdio da ih oslobađa od Sotone i pakla
Zatvor - Copyright Pixabay

Tinejdžer iz Indijane osuđen je na 100 godina zatvora nakon što je ugušio mlađeg brata i sestru u odvojenim incidentima, tvrdeći da ih "oslobađa od Sotone i pakla". Nikolas Kedrovic je imao 13 godina kada je u maju 2017. godine ugušio polusestru Dezire Makartni, a zatim dva meseca kasnije ugušio svog malog polubrata Natanijela Risa.

Dezire je imala nešto manje od 2 godine, a Natanijel je umro neposredno pre svog prvog rođendana. Kedrovic, koji je prvobitno postao osumnjičen zbog bizarnog ponašanja i loše naravi, rekao je policiji nakon hapšenja u avgustu 2018. da "oslobađa svoju braću i sestre iz pakla".

 

 

Okružni tužilac Ripli Ričard Hertel rekao je da je zadovoljan što je sudija izrekao dve uzastopne kazne od po 50 godina za Kedrovica, kome je suđeno kao odrasloj osobi.

-Mislimo da su dve kazne od po 50 godina opravdane i odgovarajuće u ovim okolnostima, Hertel je rekao novinarima, prenosi AP.

Dezire je pronađena mrtva u porodičnom domu Osgud 1. maja 2017. Kristina Makartni, Dezirina majka, pokušala je da izvrši reanimaciju devojčici nakon što je tinejdžer rekao Kristini da devojčica "nije pravilno disala", navodi Fok 19. Dezire je kasnije umrla u bolnici.

Dana 20. jula iste godine, Kedrovic je dobio zadatak da stavi mladog Natanijela u krevet, a zatim je rekao da je dete prestalo da se kreće. Kasnije je tinejdžer navodno unakazio mače u domu rođaka, navodi se u sudskim dokumentima do kojih je došao Indijanapolis star.

Tokom psihološke procene, govorio je o "oslobađanju svoje braće i sestara od Satane i pakla", piše list. Kasnije je navodno rekao policajcima da je koristio peškir i ćebe da uguši decu kako bi ih "oslobodio iz ovog pakla".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike