Članovi narko-kartela obrijali ženi glavu da je ponize: Otkriveno šta je bio njen "greh" (VIDEO)

13.01.2022

06:16

0

Autor: 24sedam

Kriminalci brutalno kaznili nedužnu ženu

Članovi narko-kartela obrijali ženi glavu da je ponize: Otkriveno šta je bio njen "greh" (VIDEO)
Ilustracija - Copyright AP Photo/Eduardo Verdugo

Nasilje je u meksičkoj državi Mičoakan postalo svakodnevica što dokazuje i snimak koji prikazuje kako jednoj ženi briju glavu jer nije ispoštovala članove narko-kartela.

Navodno, sa ćerkom je bila u kolima kada su videle da je nekoliko vozila blokiralo parking. Zatrubila im je i izašla iz kola da popriča sa njima, ali nije znala da je naišla na obezbeđenje Luisa Baragana Čaveza, vođe bande "Ujedinjeni karteli".

Snimak se deli na društvenim mrežama od 31. decembra 2021. godine i prikazuje incident koji, nažalost, nije neuobičajen u tom delu Meksika.

 

 

Može se videti kako muškarac brije ženinu glavu, dok je jedna devojka drži. Ženski glas u pozadini moli: „Molim te, ne, ne, mama, dosta, mama“.

Žrtva viče: "On me povređuje", a maskirani čovek daje devojci pramenove kose žrtve. Na snimku se vidi još jedna devojka koja je okrenuta leđima.

Prema natpisu iz videa, ovaj incident se odigrao u Los Rejesu, gradu u Mičoakanu. 

"Ujedinjeni karteli" su "udruženje" od nekoliko kriminalnih organizacija koje deluju u Mičoakanu. Neke od njih su počele da postoje kao grupe za samoodbranu, pre nego što im je glavna delatnost postala trgovina drogom. Njihov glavni neprijatelj je kartel Halisko nova generacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike