Dve Nemice jedva izbegle silovanje usred Milana: Muškarci ih okružili, dodirivali i cepali im odeću (VIDEO)

12.01.2022

15:02

0

Italijanska policija je identifikovala 18 osumnjičenih

Dve Nemice jedva izbegle silovanje usred Milana: Muškarci ih okružili, dodirivali i cepali im odeću (VIDEO)
milano - Copyright Youtube/Ruptly

Dve nemačke studentkinje jedva su izvukle živu glavu kad ih je u Milanu, tokom proslave Nove godine, okružio veliki broj muškaraca koji ih je dodirivao, cepao odeću i, kako se navodi, pokušao da ih siluje.

Na Trgu Pjaca del duomo nalazio se veliki broj ljudi, a na snimku se može videti kako devojke nisu mogle da pobegnu od besne rulje ispred katedrale.

Italijanska policija je pokrenula istragu, a za sada ima 18 osumnjičenih među kojima ima i stranaca poreklom sa severa Afrike.

Dva muškarca su zadržana i Milanu i Torinu, a jedan je osumnjičen da je seksualno napao dve žene i opljačkao još jednu, a drugi da je napao četiri devojke i opljačkao jednu.

Nemačke studentkinje nisu mogle da pobegnu od barijera koje su postavljene na trgu, i pozivale su u pomoć dok su ih muškarci maltretirali.

Plakale su i držale se jedna za drugu sve dok im nekoliko muškaraca nije omogućilo da pobegnu od gužve. Uspele su da odu sa trga i konačno naiđu na grupu policajaca.

- Bilo je 15 ruku na nama, to je trajalo 10 minuta. Dodirivali su nas prstima. Mislile smo da će nas silovati ili pregaziti - rekla je jedna Nemica.

Kako su navele, ispod haljina su nosile šorceve što ih je spaslo.

- Uvidela sam da me pipaju i pokušala sam da pobegnem, ali ih je bilo previše - kazala je.

Dodale su i da italijanska policija nije učinila mnogo i da ih uopšte nisu razumeli kada su im na engleskom jeziku objašnjavale šta se dogodilo.

Ceo slučaj podsetio je i na proslavu Nove godine u Kelnu 2016. godine kada je oko 1.000 ljudi, uglavnom migranata, izvelo niz seksualnih napada i krađa.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Dejli mejl

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike