Zločin koji je potresao Rusiju! Silovali pa nasmrt izboli petogodišnju devojčicu: Kazniće ih doživotnom robijom u sibirskim rudnicima

07.01.2022

15:55

0

Višestruki pedofili trebalo bi da služe doživotne kazne u sibirskim rudnicima

Zločin koji je potresao Rusiju! Silovali pa nasmrt izboli petogodišnju devojčicu: Kazniće ih doživotnom robijom u sibirskim rudnicima
Copyright AP Photo/Marco Restivo

Rusija planira ovog meseca da pooštriti svoje zakone kako bi se puno strože kaznili pedofili koji ponavljaju zločine. Višestruki pedofili trebalo bi da služe doživotne kazne u sibirskim rudnicima.

Novi zakon se uvodi nakon užasnog slučaja ove nedelje, kada su petogodišnju devojčicu oteli pedofil i njegov ljubavnik, silovali je više puta, a posle nasmrt izboli, prenosi Dejli mejl.

Veronika Nikolajeva igrala se u blizini majčinog radnog mesta u Kostromi, a nadzorne kamere su snimile njenu otmicu. Muškarci su je odveli u hostel, a njeno je telo pronađeno u torbi. Osumnjičeni su Denis Gerasimov (44) i Vadim Beljakov (24) i obojica su priznala zločin.

Predsednik parlamenta najavio novi zakon

Predsednik parlamenta Vjačeslav Volodin, bliski saveznik Vladimira Putina, rekao je da "strašna tragedija" Veronikinog zlostavljanja i smrti pokazuje hitnost pooštravanja zakona.

-Ispostavilo se da je jedan od privedenih ranije osuđeni pedofil, rekao je.

-Učinimo sve da zakon o doživotnim kaznama za pedofile bude usvojen u januaru, dodao je.

Podržao je pozive na još strože kazne slanjem svih pedofila u polarne regije na odsluženje kazne.

- Oni koji su osuđeni za takve zločine trebalo bi da služi doživotnu kaznu u najtežim uslovima - na krajnjem severu (Rusije) ili u rudnicima, rekao je.

Telo sakrili u torbu

Navodno su muškarci bili u dugogodišnjoj vezi. Istražiteljima su ispričali kako je zločin bio spontan. Mlađi je predložio partneru da otme devojčicu. Na snimcima se vidi kako jedan od osumnjičenih nosi otetu devojčicu po zavejanim ulicama dok drugi hoda uz njega.

Kada je policija upala u njihovu sobu, pronašli su telo devojčice skriveno u torbi, kažu izvori iz policije. Devojčica je bila silovana pre nego što je ubijena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike