Zlatibor je “zlatna koka” za opštinu Čajetina: Lokalni budžet uvećan za 616 miliona dinara

25.04.2021

11:55

0

Najveći iznos povećanja odnosi se na preneti suficit iz prethodne godine, kao i zbog dobijenih sredstava od Republike

RINA

Na sednici Opštinskog veća opštine Čajetina utvrđen je predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Čajetina za 2021. godinu, rebalans I. Ovom odlukom utvrđeni su prihodi i primanja sa prenetim sredstvima iz prethodne godine i rashodi i izdaci u iznosu od 2.917.000.000 dinara. Ovim rebalansom budžeta, obim budžeta je povećan za 616 miliona dinara.

Najveći iznos povećanja odnosi se na preneti suficit iz prethodne godine, kao i zbog dobijenih sredstava od Republike, dok su ostali prihodi budžeta uvećani za 53.563.000.00.

Pročitajte još:

Članovi Opštinskog veća dali su saglasnost na izveštaje o radu finansijskim izveštajima Turističkoj organizaciji Zlatibor, Biblioteci „Ljubiša R. Đenić“ i Sportskom centru „Čajetina“, a prihvaćene su i izmene finansijskih planova JP „Gold gondola Zlatibor“ i JKP „Vodovod -Zlatibor“ Čajetina.

Opštinsko veće dalo je i saglasnost na Operativni plan odbrane od poplava za područje opštine Čajetina za 2021. godinu. Utvrđen je i predlog odluke kojom će se ubuduće izjašnjavati korisnici komunalnih usluga o kvalitetu usluga. Usvojen je i veći broj rešenja o dodeli zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti