24SEDAM POŽAREVAC OK „Mladi radnik“ se punom parom priprema za novu sezonu

10.08.2021

12:18

0

Autor: 24sedam

Novajlije u ekipi su Neđeljko Radović, koji je prošle godine bio u Švedskoj i dugo godina igrao u OK „Vojvodina“

24SEDAM POŽAREVAC OK „Mladi radnik“ se punom parom priprema za novu sezonu
IMG_20210809_190250_copy_1024x768 - Copyright poportal.rs

Prvotimci Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ Požarevac počeli su pre nekoliko dana, posle letnje pauze, pripreme za novu sezonu. O tome šta se očekuje i kako će teći pripremni period razgovarali smo sa Draganom Bonićem, novim-starim šefom stručnog štaba, koji se nedavno iz Novog Pazara vratio u Požarevac.

„Broj jedan je da se dobro pripremimo za narednu sezonu. Radićemo u avgustu, iako je teško i toplo vreme, ali to nam ne smeta da pripreme budu ozbiljne i kvalitetne. Već od 25. avgusta krećemo sa pripremnim, prijateljskim utakmicama i ceo septembar će biti rezervisan za njih i turnire. Ekipa je prošlu sezonu odlično igrala, vidi se da ovde postoji spoj mladosti i iskustva. Inače, pored Vojvodine i Radničkog, Crvena zvezda se dosta pojačala, kao i Ribnica. Ima dosta igrača iz inostranstva, biće veoma zanimljiva liga.“


 
Novajlije u ekipi su Neđeljko Radović, koji je prošle godine bio u Švedskoj i dugo godina igrao u OK „Vojvodina“. On je prvi dizač. Tu je sada i Vanja Eremić, primač servisa, koji je bio godinu dana u Novom Pazaru sa Bonićem, a prošle godine je nosio dres Crvene zvezde. Novi član OK „Mladi radnik“  je i Lazar Stević, naš igrač koji je bio pozajmljen Velikom Gradištu. Okosnicu tima i dalje će činiti igrači koji su prošle godine nosili igru.

Ovom prilikom predstavljamo i mlade velike nade požarevačke odbojke: Luku Vujovića, Jovana MIhajlovića i Petra Aleksića – potencijalne reprezentativce i najbolje među mlađim selekcijama OK „Mladi radnik“ Požarevac.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike