24SEDAM POŽAREVAC Jovana Grujić sve viša na ITF rang listi

07.08.2021

11:00

0

Autor: 24sedam

Posle Niša, odigrana su dva ITF J3 turnira u Poljskoj na kojima su osvojeni bodovi i povećan skok na ITF rang listi za preko 100 mesta

24SEDAM POŽAREVAC Jovana Grujić sve viša na ITF rang listi
20210507_164520_011 - Copyright poportal.rs

Na Seniorskom turniru u Nišu koji se održao 19.7.2021. godine u organizaciji TSS na „Teniskoj Akademiji Živković“ Jovana Grujić iz Požarevca je osvojila 3. mesto. Podsećamo, na tom takmičenju ona je bila jedna od najmlađih na terenu i uspešno se nosila sa starijim seniorkama Srbije.

Posle Niša, odigrana su dva ITF J3 turnira u Poljskoj na kojima su osvojeni bodovi i povećan skok na ITF rang listi za preko 100 mesta! Jovanin cilj je ulazak među 100 juniorki sveta do kraja godine.
„Sledi turnir u Makedoniji ITF J4 u Skoplju narednog vikenda i očekujemo da pehar stigne u Požarevac!“ – izjavio je Marjan Grujić za Poportal i izrazio veliku zahvalnost Gradu Požarevcu i gradonačelniku Saši Pavloviću jer podržavaju Jovanin teniski put.
Ostaje nam da sačekamo naredni vikend i vidimo da li će Jole obeležiti još jedan značajan uspeh.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike