24SEDAM POŽAREVAC Na humanitarnom rukometnom turniru za Milicu prikupljeno blizu 1 000 evra

03.08.2021

10:36

0

Autor: 24sedam

Ekipa Ork „Mladi Radnik“ i ekipa „Drugara“ bili su glavni nosioci akcije

24SEDAM POŽAREVAC Na humanitarnom rukometnom turniru za Milicu prikupljeno blizu 1 000 evra
IMG-20210801-WA0030 - Copyright poportal.rs

Sve se može, kad se sportisti i humani ljudi slože! Na humanitarnom rukometnom turniru koji je u nedelju održan na otvorenom terenu JU „Sportski centar“ Požarevac sakupljeno je 104 105 dinara za lečenje Milice Radenković (15) iz Požarevca.

Ekipa Ork „Mladi Radnik“ i ekipa „Drugara“ bili su glavni nosioci akcije, a najavljuju nove akcije kako bi se što pre skupila sredstva za Milicu, učenicu Požarevačke gimnazije kojoj je odmah po rođenju dijagnostifikovana spina bifida – teži oblik deformiteta kičmenog stuba. Takođe, sredstva su joj potrebna i za specijalističke preglede, kao i za putne troškove i smeštaj. Svi koji žele da pomognu, mogu to da učine slanjem SMS poruka ili uplatama na račune, čiji su brojevi istaknuti na sajtu Fondacije „Budi human“.

Za nju je neophodno obezbediti 7,7 miliona dinara, za medicinski potrošni materijal, za svakodnevne fizikalne terapije, kao i za spravu “Ginger MD” uz pomoć koje bi se očuvala mogućnost hodanja.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike