24SEDAM POŽAREVAC ORK „Mladi Radnik“ šampion Lige mlađih kategorija!

04.07.2021

11:39

0

Autor: 24sedam

Naši momci rođeni 2006. godine i mlađi, ostvarili su najzapaženiji rezultat u istoriji našeg kluba,izjavio je Prvulović

24SEDAM POŽAREVAC ORK „Mladi Radnik“ šampion Lige mlađih kategorija!
IMG_20210702_203113_copy_1024x768 - Copyright poportal.rs

Omladinski rukometni klub „Mladi Radnik“ iz Požarevca pod vođstvom trenera Nemanje Prvulovića u ligi do 14 godina, postao je prvak Lige mlađih kategorija. U celoj sezoni izgubili su samo jednu utakmicu. Ovaj zapaženi rezultat proslavljen je na Gradskom bazenu gde je priređena svečanost dodele medalja i pehara a događaju je prisustvovao i Milan Jović, član Gradskog veća zadužen za sport.

„Naši momci rođeni 2006. godine i mlađi, ostvarili su najzapaženiji rezultat u istoriji našeg kluba. Osvojili smo titulu, od 14 utakmica ostvarili smo 12 pobeda. Najviše se zahvaljujem roditeljima naših mladih igrača koji su puštali decu da idu sa nama u Arilje, Priboj, Vrnjačku Banju, Aranđelovac… To je generacija koja sada upisuje srednju školu i imaju puno školskih obaveza kao što su prijemni ispiti i mature – izjavio je Nemanja Prvulović, sekretar kluba i trener mlađih kategorija i iskazao zahvalnost Gradu Požarevcu.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike