24SEDAM POŽAREVAC Otvoren 2. Memorijalni turnir „Milanče Rajković Bata“

05.06.2021

10:08

0

Autor: 24sedam

Nastavljamo tradiciju ovog turnira i nadam se da će ta tradicija trajati narednih decenija i decenija, rekao je Pavlović

24SEDAM POŽAREVAC Otvoren 2. Memorijalni turnir „Milanče Rajković Bata“
IMG_20210605_120818_copy_1024x768 - Copyright poportal.rs

Danas je na Gradskom stadionu u Požarevcu, gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, otvorio 2. Memorijalni turnir „Milanče Rajković Bata“. Na ovom turniru, koji postaje sve ozbiljniji i masovnije, učestvovaće 20 klubova i 47 ekipa iz tih klubova.

Pre početka turnira uručene su zahvalnice gradonačelniku Saši Pavloviću, predsedniku FK „Mladi radnik“ Đorđu Bojatoviću, članu Gradskog veća za sport Milanu Joviću, članu Gradskog veća Dejanu Krstiću,  direktoru Sportskog centra Tomici Stojanoviću, predsedniku Sportskog saveza Zlatanu Kostiću, predsedniku Gradskog fudbalskog saveza Vladi Diniću, direktoru Vodovoda Aleksandru Dimitrijeviću, direktorki JKP Parking servis Mariji Papović, direktoru JKP „Komunalne SLUŽBE“ Marku Marjanoviću, direktoru Turističke organizacije Požarevac Vasiliju Baldiću, kao i fudbalskim klubovima.

„Nastavljamo tradiciju ovog turnira i nadam se da će ta tradicija trajati narednih decenija i decenija. Milanče Rajković Bate je bio poznati fudbaler Fudbalskog kluba „Mladi radnik“, takođe i veliki sportski radnik Grada Požarevca. Iskoristiću priliku da pozdravim i njegovu porodicu koja je svojim prisustvom upriličila ovaj događaj. Vama želim prijatan dan, da se lepo takmičite i pre svega lepo družite, a to ko će da pobedi neka se vidi na terenu i neka pobedi najbolji. Želim svima sportsku borbu. Sportski pozdrav!“ – izjavio je gradonačelnik Saša Pavlović i time dao znak da turnir može da počne.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike