24SEDAM POŽAREVAC Vaskršnji pokloni za radnike iz kovid zone Opšte bolnice Požarevac

02.05.2021

09:10

0

Autor: 24sedam

U ime Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ želim da se zahvalim svim zaposlenima u Opštoj bolnici Požarevac, rekao je Seger

24SEDAM POŽAREVAC Vaskršnji pokloni za radnike iz kovid zone Opšte bolnice Požarevac
20210502_114900_copy_1024x768 - Copyright poportal.rs

Danas je, na praznik Vaskrs, aktiv Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ dodelio prigodne poklone radnicima iz „KOVID zone“ Opšte bolnice Požarevac u znak podrške i zahvalnosti.

„Danas smo se okupili povodom toga što je škola „Kralj Aleksandar Prvi“ organizovala jednu humanu akciju želeći da se zahvali i da da podršku svim radnicima Opšte bolnice Požarevac koji rade u „Kovid zoni“. Iskoristiću samo priliku da apelujem na građane da se vakcinišu u što većem broju i da time pobedimo ovu opaku bolest. Pokazalo se da su pacijenti koji su vakcinisani a oboleli su od korone, vrlo se laške oporave od bolesti nego oni koji nisu vakcinisani.“ – izjavio je pomoćnik direktora Opšte bolnice Požarevac, dr Milanče Vučković.

„U ime Osnovne škole „Kralj Aleksandar Prvi“ želim da se zahvalim svim zaposlenima u Opštoj bolnici Požarevac i pre svega da naglasim da smo svi mi ili preležali koronu ili smo imali nekoga ko je bio bolestan ili imamo nekoga ko radi u bolnici i na ovaj način dajemo puno podršku. Znamo šta znači da na današnji dan budu odvojeni od svojih porodica i da mukotrpno rade i da se bore za naše živote. Tom prilikom, Sindikat obrazovanja iz naše škole i naravno deo kolektiva škole se pridružio ovoj akciji kako bi dali punu podršku svim našim zaposlenim zdravstvenim radnicima, da istraju u ovoj borbi a mi ćemo se truditi da se sačuvamo i nadam se da će današnji praznik u svemu tome da nam pomogne. Hristos vaskrse.“ – izjavio je direktor OŠ „Kralj Aleksadar I“, Goran Seger.

Na internom odeljenju se trenutno nalazi oko 50 pacijenata obolelih od korone, ostali pacijenti se nalaze na infektivnom odeljenju. Osoblje daje sve od sebe da što pre odu kući i da bude sve kako treba.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Požarevca. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike