24SEDAM INĐIJA Izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ i „Kreativne radionice“ Poslovno obrazovnog centra

10.12.2021

14:00

0

Autor: 24sedam

Ulaz na izložbu je slobodan

24SEDAM INĐIJA Izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ i „Kreativne radionice“ Poslovno obrazovnog centra
KC Inđija

U utorak, 14. decembra 2021. godine sa početkom u 17.00 sati u holu Galerije Kuće Vojnovića, biće otvorena izložba dečijih radova „Školice crtanja i slikanja“ i „Kreativne radionice“ Poslovno obrazovnog centra Inđija.

Poslovno obrazovni centar Inđija od 2018. godine uspešno realizuje školicu crtanja i slikanja, a od 2021. godine u svoj program uvrstio je i kreativnu radionicu.
Kroz obe školice kao vannastavnu formu, deca i učenici uče da u likovnoj umetnosti istražuju, eksperimentišu i stvaraju. Na taj način uspevaju da razvijaju talenat za likovnu umetnost i kreativne ideje. Organizovanjem izložbi predstavljaju se učenici i njihov rad, što je pravi način da se i druga deca zainteresuju.
Cilj Poslovno obrazovnog centra i Galerije Kuće Vojnovića je da podstaknu interesovanja kod dece ka svetu umetnosti i upoznaju se sa umetničkim delima.
Izložba će biti otvorena za publiku do 21. decembra 2021. godine.
Posetioci će moći da pogledaju izložbu svakog radnog dana od 10.00 do 19.00 časova.

Neophodno je da se i dalje pridržavamo epidemioloških mera.
Ulaz na izložbu je slobodan.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi