24SEDAM NOVI SAD Predstavnik KCNS Marija Stojković u NikšIću s predstavnicima ustanova kulture

22.11.2021

16:38

0

Autor: 24sedam

Predstavnici ustanova kulture iz Crne Gore izneli su niz zanimljivih inicijativa i predloga a Stojković je naglasila značaj kulturnih veza i saradnje između dve zemlje

24SEDAM NOVI SAD Predstavnik KCNS Marija Stojković u NikšIću s predstavnicima ustanova kulture
www.kcns.org.rs_2021-11-22_07-56-54_img_20211122_085341_382 - Copyright kcns.org.rs

Koordinatorka za odnose s javnošću i međunarodnu saradnju Kulturnog centra Novog Sada Marija Stojković bila je u radnoj poseti Nikšiću, gde je s predstavnicima mnogobrojnih kulturnih centara iz različitih krajeva Crne Gore razgovarala o potencijalnim mogućnostima predstavljanja umetnika i kulturnih sadržaja Crne Gore u Novom Sadu tokom 2022. godine kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture.

Predstavnici ustanova kulture iz Crne Gore izneli su niz zanimljivih inicijativa i predloga a Stojković je naglasila značaj kulturnih veza i saradnje između dve zemlje, apostrofirajući da će KCNS i grad Novi Sad biti otvoreni za sve dobre ideje i programe. Sastankom su koordinirali predstavnici Opštine Nikšić na čelu sa sekretarom za kulturu, sport, mlade i socijalno staranje Dejanom Ivanovićem, rukovodiocem sektora za kulturu Svetozarom Bajovićem i savetnikom sekretara mr Milošem Nenezićem. Sastanku su prisustvovali i predstavnici ustanova kulture u Nikšiću.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike