Nižu se incidenti u Srbiji: U Prijepolju demonstranti blokirali svatove i skandirali mladi (VIDEO)

04.12.2021

17:32

0

Današnji protest dokaz je da je narod još jednom iskorišćen kako bi se posvađali međusobno zarad sitnih političkih poena opozicije

Nižu se incidenti u Srbiji: U Prijepolju demonstranti blokirali svatove i skandirali mladi (VIDEO)
dfaiag0polegš - Copyright printscreen/youtube/24sedam

Osude povodom današnjih blokada stižu sa svih strana, a čini se da je narod još jednom izigran zarad prikupljanja sićušnih poena opozicionih kandidata, ali i zbog stvaranja razdora među sugrađanima.

Tako, ni danas nisu izostali incidenti na više lokacija u Srbiji, a jedan od njih je zabeležen i u Prijepolju. Naime, nekolicina demonstranata blokirala je prolaz svatovima i tako na kratko pokvarila najlepši dan svojoj sugrađanki.

 

Na videu koji je prosleđen našoj redakciji, čuju se skandalozna skandiranja, poput onih: "A gde je mlada, nek izađe da je vidimo".

Dok su se incidenti odvijali u više gradova u Srbiji, predsednik Vučić  je posetio dolinu reke Jadar gde je razgovarao sa svim zainteresovanim građanima sa područja 18 sela Jadarskog kraja u kojima postoji najviši stepen zabrinutosti zbog istržiivanja koja vrši kompanija "Rio Tinto", i tako pokazao na još jedan način kako se nesuglasice rešavaju demokratskim putem.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike