24SEDAM INĐIJA Zeleno beli remizirali sa Loznicom

10.11.2021

13:55

0

Autor: 24sedam

Lider na tabeli i domaćin ovog duela je sa šansom u 12.minutu otvorio ovaj duel

24SEDAM INĐIJA Zeleno beli remizirali sa Loznicom
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri Inđije i Loznice su odigrali vrlo zanimljivu fudbalsku predstavu kojoj su kao začin falili golovi.

Lider na tabeli i domaćin ovog duela je sa šansom u 12.minutu otvorio ovaj duel. Posle asistencije Ignjatovića, možda i najboljeg pojedinca utakmice, ka Desančiću, usledio je šut po travi iz srca kaznenog prostora, ali je lopta na putu ka mreži izblokirana. Gost potom preko raspoloženog Gorana Matića nešto više može da učini u 14. i 23.minutu igre. U prvom pokušaju Matić dobro šutita, golman Čupić loptu šalje u korner. Iz tog kornera posle odbitka lopta stiže do Ivića koji maši praznu mrežu iz peterca. Drugi pokušaj je bio odmereni šut sa oko 20 metara od gola Čupića, ali je išao u ruke dobro postavljenog golmana Inđije. Do kraja poluvremena samo se za rezultat mogao pitati domaćin, ali promena rezultata nije bilo. U prilici su bili Milosavljev, 30.minut, Đokić 33. minut, Žakula 44.minut i Nedeljković u 45.minutu meča.

U drugom poluvremenu slična priča, Domaćin pritiska, gost se vrlo vešto i organizovano brani bez trunke panike u svojoj igri. Desančić je sjajnim šutem u 56.minutu već savladao golmana gosta, ali je lopta samo pomilovala prečku njegovog gola. Posle dvadeset minuta nova prilika. Rađen se našao u ulozi napadača. Posle slobodnog udarca za Inđiju, lopta stiže do štopera domaćeg tima koji odmah šutira sa oko 5-6 metara od izvrsnog Jelovca, koji je i imao sreće jer je jak šut išao pravo u njega. U 82.minutu prava konfuzija oko gol linije gosta. Pre toga je Žakula bio u akciji, posle udarca igrača Inđije, ona polako ide ka golmanu, ali neočekivano i ka gol liniji gosta. Čini se i na snimku da ipak nije prešla dovoljno da bi sudija mogao da pokaže na centar. Minut kasnije i umalo kazna za predhodne promašaje Inđije. Tek u igru ušli Petrović ostaje iskosa sam na ivici golmanovog prostora, lopta mu stiže na njegovu nogu, ali reakcija igrača je očajna. Šutira preko gola i prazne mreže domaćina. Tačku na rezultat je mogao da postavi Žakula. Kukolj ga pronalazi, lopta ide na glavu Žakule, njegov šut odlazi kraj gola Loznice.

Inđija. Gradski stadion, glealaca oko 300.Sudija: Borko Mijajlović, pomoćnici: Miloš Mitić i Srđan Milićević, četvrti sudija: Nikola Bikić. Delegat: Ivan Pešić. Žuti kartoni: Stojanović 69′ – Inđija, Goran Matić 45′, Kojić 75′, Petrović 87′ – Loznica.

Inđija: Čupić, Nedeljković (Riznić 88′), Vukajlović, Milosavljev (Srbijanac 88′), Jovanović, Žakula, Stojanović, Desančić (Kukolj 79′), Đokić (Vukčević 61′), Rađen, Ignjatović.
Trener: Nebojša Jandrić

Loznica: Jelovac, Spasenović, Ivić, Goran Matić (Aleksa Matić 90′), Milinković, Komarčević (Rajevac 66′), Ristivojević, Vraštanović (Petrović 87′), Kojić, Mijailović, Nikolić.

Trener: Milenko Radić

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike