24SEDAM INĐIJA Fudbaleri Inđije nastavljaju svoju prvenstvenu trku

01.10.2021

11:12

0

Autor: 24sedam

Utakmica protiv Zlatibora se igra sutra (subota) na Gradskom stadionu sa početkom od 15. časova

24SEDAM INĐIJA Fudbaleri Inđije nastavljaju svoju prvenstvenu trku
fk inđija - Copyright Printscreen / Youtube / Prva liga Srbije

Fudbaleri Inđije nastavljaju svoju prvenstvenu trku, ovog puta u ulozi domaćina. Na Gradski stadion „Tojo Tajers“ stiže ekipe Zlatibora iz Čajetine.

Biće to posle dve sezone ponovno prvoligaški okršaj ova dva tima koji su u prošloj bili deo Super lige Srbije. Zlatibor je u ovom trenutku deo buduće play out lige ili borbe za opstanak, ali to u zeleno belom taboru nikoga i nezavarava.

O tome najbolje govore reči šefa struke, Nebojše Jandrića,

„Obzirom na njihove rezultate dosadašnje, a to je da su negde pokazali da su jedna možda od najtvrđih ekipa u Prvoj ligi, sa nekim skorom od pet primljenih i pet postignutih golova i to dovoljno govori u osam utakmica da će ovo biti sigurno jedna teška i izazovna utakmica. Njihov stil, specifičan stil igre na koji morate da budete fokusirani svih devedeset minuta kako se ne bi desilo nešto nepredviđeno. Da nedođete u situaciju da protiv takve ekipe mora da se juri rezultat. Mi se spremamo za sve to kao i do sada. Pokušaćemo da ispravimo ovo što je bilo u Bačkoj. To jeste da je statistički osvojen bod, ali neki naš osećaj, da smo dva izgubili. Obzirom kakva je utakmica bila i sam tok utakmice, tako da želimo to da popravimo i da se vratimo na pobednički kolosek„.

Zeleno beli tim sigurno neće biti kompletan pošto je još uvek na spisku povređenih igrača Stefan Đurić, a pod znakom pitanja su još Ignjatović i Riznić posle povreda na meču u Bačkoj palanki.

Utakmica protiv Zlatibora se igra sutra (subota) na Gradskom stadionu sa početkom od 15. časova.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike