24SEDAM INĐIJA Manipulacija građana od strane političkih organizacija

01.10.2021

11:17

0

Autor: 24sedam

Zdravlje i životi građana opštine Inđija nemaju cenu i ne smeju biti predmet za sticanje političkih poena

24SEDAM INĐIJA Manipulacija građana od strane političkih organizacija
Inđija - Copyright Printscreen / Youtube / RSFranceIDF

Na teritoriji opštine Inđija nije proglašena vanredna situacija. Zaključak sa poslednje sednice Štaba za vanredne situacije opštine Inđija je da se stanje na terenu konstantno prati i da se mere usaglašavaju sa pokrajinskim i republičkim merama i u saradnji sa nadležnim Zavodom za javno zdravlje Sremska Mitrovica.

Konstantna manipulacija, koja se vrši od strane opozicione političke stranke i jednog samozvanog „nezavisnog“ medija, dostigla je svoj vrhunac objavljivanjem lažnih vesti da opštinski Štab za vanredne situacije krije informaciju od građana opštine Inđija da je proglašena vanredna situacija.

Zdravlje i životi građana opštine Inđija nemaju cenu i ne smeju biti predmet za sticanje političkih poena ali očigledno da „nezavisni“ medij i „objektivni i pošteni“ borci za građane Inđije nisu razvili osećaj društvene odgovornosti i ne razumeju kakve posledice može stvoriti plasiranje lažnih vesti.

Ovim putem želimo da obavestimo građane opštine Inđija da proverene, tačne i pouzdane informacije o svim dešavanjima u našoj opštini mogu pročitati isključivo na sajtu www.indjija.rs i zvaničnim opštinskim nalozima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike