24SEDAM INĐIJA Renovirane svlačionice i sanitarni čvorovi u školi u Maradiku

30.11.2021

09:54

0

Autor: 24sedam

Sredstva za ostale aktuelne radove obezbeđena su iz opštinskog budžeta

24SEDAM INĐIJA Renovirane svlačionice i sanitarni čvorovi u školi u Maradiku
madar - Copyright Opština Inđija

U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Maradiku završeni su radovi na renoviranju sanitarnih čvorova i svlačionica za fiskulturnu salu a trenutno se postavlja izolacija na spoljnim zidovima svlačionica i menjanje krovne konstrukcije na kotlarnici.

Renoviranje sanitarnih čvorova i svlačionice se vrši nakon 52 godine čekanja. Sredstva u iznosu 2,28 miliona dinara obezbeđena su putem konkursa kod Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice.

Sredstva za ostale aktuelne radove obezbeđena su iz opštinskog budžeta. Inače, ukupan ovogodišnji budžet za Osnovnu školu „Branko Radičević“ iznosi 13,8 miliona dinara.

Tokom godine u školi u Maradiku su okrečene tri učionice, glavni ulaz je prilagođen osobama sa invaliditetom i postavljeni su novi gelenderi i pločice, zamenjena je stolarija na vratima na glavnom ulazu i u nekoliko učionica, promenjeni su oluci, nabavljen je nameštaj za dve učionice i kabinet nastavnika fiskulture kao i veliki broj nedostajućih nastavnih sredstava kao što je računarska oprema, interaktivne table, projektori i slično.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike