24SEDAM VLADIMIRCI Asfaltiranje puta u mesnoj zajednici Suvo Selo

23.11.2021

13:42

0

Autor: 24sedam

Do kraja 2021. godine radovi se planiraju u desetak mesnih zajednica, a ukupna dužina puteva koja treba da budu asfaltirana je oko 11 kilometara

24SEDAM VLADIMIRCI Asfaltiranje puta u mesnoj zajednici Suvo Selo
Vladimirci put1 - Copyright Opština Vladimirci

Radovi asfaltiranja deonice puta u naseljenom mestu Suvo Selo sprovedeni su juče.

Ova mesna zajednica je postala  bogatija za 750 metara novog asfalta. Vrednost radova iznosi 2.350.000 dinara, a investitor je Opština Vladimirci.

Do kraja 2021. godine radovi se planiraju u desetak mesnih zajednica, a ukupna dužina puteva koja treba da budu asfaltirana je oko 11 kilometara.

Nove deonice asfalta u naseljenim mestima opštine Vladimirci, pored lepšeg izgleda seoskih područja, obezbediće stanovnicima tih naseljenih mesta lakši prilaz obradivim parcelama, odvijanje saobraćaja, kao i funkcionisanje svakodnevnog života.

Opština Vladimirci
 

Opština Vladimirci izdvojila je iz svog budžeta 20 miliona dinara za asfaltiranje puteva, dok sredstva koja će Opština dobiti od JP ,,Putevi Srbije“ iznose 55 miliona dinara.

I u narednom periodu nastaviće se sa radovima u cilju stvaranja kvalitetnijih uslova za život i rad žitelja.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike