24SEDAM RUMA Gimnastičarke se pripremaju za festival ,,Madlenianum”

25.11.2021

12:14

0

Autor: 24sedam

Takmičenje koje se održava u Beogradu, u subotu počinje u 8.00 časova i 17 devojčica, mladih nada Rume će pokazati ono najbolje

24SEDAM RUMA Gimnastičarke se pripremaju za festival ,,Madlenianum”
IMG-5a6c0823bc27d8bd1732e74f42b8f860-V - Copyright Sremska TV

Baletski festival ,,Madlenianum”, takmičenje na kojem učestvuju mlade nade rumskog sporta, gimnastičarke. Sportska hala Ruma im izlazi u susret, tako što im je omogućila prostor za treninge, kako bi se za svako takmičenje što bolje pripremile.

Gimnastičarke, uzrasta od 8 godina pa do 22 svakodnevno vredno vežbaju, spremaju koreografije, akrobacije kako bi postigle što bolje rezultate na predsotjećem takmičenju odnosno festivalu ,,Madlenianum”. Svih dobrih rezultata, uvežbanih tačaka, gimnastičarskih elemenata ne bih bilo bez trenera gimnastičarskog kluba koji je iz Rume. Trener je neko ko sa njima vredno radi, podržava ih, hrabri i daje im vetar u leđa. Sportska hala Ruma je jedna od ustanova koja je uvek spremna i rada da izađe u susret i podrži mlade talenete, mnogi treninzi, takmičenja i ne smao gradska nego i međunarodna i svetska sportksa dešavanja se održavaju baš u hali. Takmičenje koje se održava u Beogradu, u subotu počinje u 8.00 časova i 17 devojčica,  mladih nada Rume će pokazati ono najbolje.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike