24SEDAM VLADIMIRCI Održana sednica Skupštine PD REC "Eko-Tamnava" d.o.o. UB

17.11.2021

16:36

0

Autor: 24sedam

Domaćin održavanja sednice Skupštine bila je opština Vladimirci i predsednik opštine Goran Zarić sa svojim saradnicima

24SEDAM VLADIMIRCI Održana sednica Skupštine PD REC "Eko-Tamnava" d.o.o. UB
Vladimirci Tamnava - Copyright Opština Vladimirci

U sali Doma učenika u Vladimircima danas je održana osma (vanredna) sednica Skupštine privrednog društva Regionalni centar za upravljanje otpadom ,,Eko-Tamnava“ d.o.o. Ub.

Domaćin održavanja sednice Skupštine bila je opština Vladimirci i predsednik opštine Goran Zarić sa svojim saradnicima. Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine Đorđe Maksimović, a učešće u radu uzeo je i direktor PD ,,Eko-Tamnava“ Ub Zoran Petrović.

Dnevni red koji je predložen jednoglasno je usvojen. Nakon usvajanja dnevnog reda pristupilo se donošenju Zaključka o usvajanju Zapisnika sa sedme (redovne) sednice Skupštine privrednog društva održane 24.9.2021. godine u Koceljevi i koji je jednoglasno donet.

Takođe, donete su Odluke koje se odnose na pristupanje Gradske opštine Barajevo privrednom društvu Regionalni centar za upravljanje otpadom ,,Eko-Tamnava“ d.o.o. Ub, kao i Odluka o utvrđivanju prava na naknadu za rad u Skupštini REC ,,Eko-Tamnava“.

Sednice Skupštine održavaju se u sklopu aktivnosti realizacije projekta izgradnje regionalnog sistema za upravljanje otpadom ,,Kalenić“. U ovom projektu učestvuje 11 jedinica lokalne samouprave, među kojima je i opština Vladimirci.

Realizacija ovog projekta imaće veliki značaj jer će se na taj način u narednom periodu rešiti problem upravljanja čvrstim otpadom i stvoriti uslovi za sanaciju nesanitarnih deponija.

Sednici Skupštine prisustvovali su i načelnik Mačvanskog upravnog okruga Vladan Krasavac, kao i načelnik Kolubarskog upravnog okruga Goran Milivojević.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike