24SEDAM NOVI SAD Vaterpolisti imaju sve uslove za nesmetan trening

09.08.2021

13:24

0

Autor: 24sedam

Novi Sad ima poseban bazen za vaterpoliste koji radi 12 meseci bez prestanka, rekao je Ognjen Cvjetićanin

24SEDAM NOVI SAD Vaterpolisti imaju sve uslove za nesmetan trening
Novi Sad centar (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Povodom izjave bivšeg reprezentativca Danila Ikodinovića koju su preneli mediji, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin skreće pažnju javnosti na činjenicu da se u Novom Sadu treninzi vaterpolista odvijaju nesmetano i redovno.

- Novi Sad ima poseban bazen za vaterpoliste koji radi 12 meseci bez prestanka, u šta svako može da se uveri. Malo koji grad u regionu je uspeo da obezbedi takve uslove u vremenu pandemije, i da istovremeno obezbedi sredstva za kompletnu rekonstrukciju olimpijskog bazena koji će služiti generacijma sportista. I pored problema sa obnovom bazena na SPENS-u, taj veliki posao se privodi kraju, a otvoreni bazen na Sajmištu će na jesen biti pokriven, što će obezbediti dodatne kapacitete za treninge. Iako smo uvek otvoreni za kritiku, koja nas podstiče da još brže i bolјe radimo, očekivali smo razumevanje od našeg sportiste kojem je Grad Novi Sad širom otvorio vrata, kao što to uvek i čini. Sistemsko rešavanje pitanja iz oblasti sporta u Novom Sadu rezultat je snažne politike gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića koji uvek pronalazi rešenja, a nikad opravdanja. Kao i svi građani Srbije, tako i mi Novosađani, delimo sreću i radost zbog uspeha naših sportista na Olimpijadi - rekao je Ognjen Cvjetićanin. 

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike