24SEDAM INĐIJA „Čorta fest“ u Kulturnom centru

18.11.2021

12:54

0

Autor: 24sedam

Prva tri dana od 17 časova održavaće se projekcije takmičarskih filmova

24SEDAM INĐIJA „Čorta fest“ u Kulturnom centru
corta fest - Copyright Opština Inđija

XII po redu Regionalni festival planinarskog i avanturističkog filma „Čorta fest“ održaće se u Kulturnom centru od 17. do 20. novembra, u organizaciji planinarskog kluba "Železničar" iz Inđije.

Sve do ove godine, „Čorta fest“ je bio deo manifestacije „Dunavske čarolije“, koja se održava već 22 godine u vikend-naselju Čortanovci, po kome je i dobio ime. Ove godine pomenuti festival se osamostalio.

Naziv je ostao, ali se festival preselio u Kulturni centar, gde ćete na velikom platnu sa uživanjem moći da učestvujete u nezaboravnim avanturama autora filmova koji će biti prikazani.

Prva tri dana od 17 časova održavaće se projekcije takmičarskih filmova. U subotu, premijerno će gledaoci pogledati film „120 godina planinarstva u Srbiji“, nakon čega će se održati tribina na tu temu, a potom i dodela nagrada najboljim filmovima ovogodišnjeg „Čorta festa“.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike