24SEDAM RUMA Rumljani odlični na Evropskom prvenstvu

15.11.2021

15:26

0

Autor: 24sedam

Miloš Vuković je nakon osvajanja Balkanskog prvenstva ove godine u Skoplju ponovo potvrdio kvalitet

24SEDAM RUMA Rumljani odlični na Evropskom prvenstvu
Ruma - Copyright Opština Ruma

Na Evropskom prvenstvu za juniore i kadete odrzanom i Budvi od 6. do 14. novembra u reprezentaciji Srbije našlo se  pet članova rumskog kik bok kluba "Ru-09".

Miloš Vuković,stariji junior do 71kg, u disciplini lou kik, Nikolina Kasap, starija juniorka do 65 kg, u disciolini ful kontakt, Jovana Kasap, starija juniorka do 60 kg u disciplini lou kik, Ivan Marković mlađi junior u disciplini K1 do 60 kg, kao i trener Vladimir Bogović, kao član stručnog štaba reprezentacije Srbije.

Miloš Vuković je nakon osvajanja Balkanskog prvenstva ove godine u Skoplju ponovo potvrdio kvalitet. U četvrtfinalu je pobedio predstavnika Poljske, zatim u polufinalu predstavnika Turske, da bi u finalu bio porazen od ruskog reprezentativca i tako osvojio srebrnu medalju na Prvenstvu Evrope. Nikolina Kasap je nakon srebrne medalje sa Balkanskog prvenstva dodala svojoj kolekciji i srebro sa Evropskog. Porazena je od predstavnice iz Francuske u finalnoj borbi. Jovana Kasap nije imala sreće u zrebu i u četvrtfinalu je porazena od nove evropske prvakinje iz Poljske. Ivan Marković je u osmini finala porazen od predstavnika Izraela.

Sve u svemu sjajno izdanje rumskih boraca, koji su još jednom na međunarodnoj sceni potvrdili svoj talenat, nagovestivši nove uspehe.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike