24SEDAM KIKINDA Gradonačelnik ugostio direktora Uprave za trezor Ministarstva finansija

12.05.2021

16:53

0

Autor: 24sedam

Naglašeno je da su napori Uprave za trezor usmereni u pravcu ravnomernog razvoja svake od 34 filijale i 110 ekspozitura širom zemlje

24SEDAM KIKINDA Gradonačelnik ugostio direktora Uprave za trezor Ministarstva finansija
CDA_3357-w1024 - Copyright Foto: Opština Kikinda

Delegacija Uprave za trezor Ministarstva finansija, na čelu sa direktorom Markom Gverom, danas je posetila Kikindu.

Primili su ih Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde i Dijana Jakšić Kiurski, njegova zamenica. U prisustvu Branislava Stokića, direktora filijale Kikinda, istaknuta je opredeljenost za produbljivanje saradnje u cilju boljitka svih građana Severnobanatskog okruga.

Naglašeno je da su napori Uprave za trezor usmereni u pravcu ravnomernog razvoja svake od 34 filijale i 110 ekspozitura širom zemlje, sa posebnim akcentom na podizanje kvaliteta usluga koje pruža Uprava, kako bi one svuda bile na istom visokom nivou.

U nameri da građani sve poslove iz nadležnosti Uprave za trezor obavljaju brže i efikasnije, u filijali Uprave u Kikindi u najskorijem periodu biće postavljeni redomati, uređaji koji znatno utiču na smanjenje gužvi i ukidaju potrebu za dugotrajnim čekanjem u redovima. Pored toga, građanima je omogućeno da na svim šalterima Uprave za trezor izvršavaju plaćanja računa i dažbina bez naknade ili po najnižoj mogućoj proviziji.

Ne zaboravljajući značaj društveno odgovornog poslovanja i važnost ulaganja u obrazovanje mladih, Uprava za trezor je ustupila na korišćenje računarsku opremu osnovnim školama „Bratstvo – jedinstvo“ u Banatskoj Topoli, „Petar Kočić“ u Nakovu i „Mora Karolj“ u Sajanu. Direktor Uprave za trezor Marko Gvero istakao je da je cilj da deca koja se ovde školuju imaju uslove jednake njihovim vršnjacima u Beogradu, naglasivši da ulaganje u mlade i u obrazovanje predstavlja prioritetni zadatak svakog društva koje želi da napreduje i da se razvija.

Iz Uprave za trezor podsećaju da su tokom protekle godine, pored redovnog poslovanja, poneli veliki deo odgovornosti i za sprovođenje paketa državne pomoći za ublažavanje posledica koronavirusa, kako onih namenjenih privredi, tako i svim punoletnim građanima. I pored toga, kontinuirano se radi na poboljšanju kvaliteta usluga, stalnoj modernizaciji i implementaciji inovativnih rešenja u radu Uprave.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike