24SEDAM KIKINDA U okviru akcije “Tihi heroji‟ zahvalnica Centru za socijalni rad

11.05.2021

09:39

0

Autor: 24sedam

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Komora socijalne zaštite na ovaj način vrednovaće rad 37 ustanova širom Srbije tokom pandemije

24SEDAM KIKINDA U okviru akcije “Tihi heroji‟ zahvalnica Centru za socijalni rad
CDA_3291-w1024 - Copyright Foto: Opština Kikinda

Zahvalnicu u okviru akcije "Tihi heroji“ za izuzetno zalaganje i požrtvovanost u zaštiti korisnika tokom pandemije koronavirusa danas je Sandra Perić, direktorica Komore socijalne zaštite uručila Radislavu Ivetiću, direktoru kikindskog Centra za socijalni rad.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Komora socijalne zaštite na ovaj način vrednovaće rad 37 ustanova širom Srbije tokom pandemije, a jedan od dva nagrađena Centra za socijalni rad je i kikindski:

- Oni su zaista primer dobre prakse, ne samo u prethodnoj, nego i godinama unazad. Upravo je to i prepoznato u ovoj akciji. Na ovaj način želimo da nagradimo i zahvalimo se kolegama koji su dali maksimum tokom epidemije, a sve u cilju zaštite korisnika. To i dalje čine- saopštila je Perić i dodala da su istovremeno uručili i licence svim stručnim licima ove ustanove socijalne zaštite. Radislav Ivetić, direktor Centra za socijalni rad, nije krio zadovoljstvo što je njihov rad, u ova izazovna vremena, vrednovan na ovaj način:

Foto: Opština Kikinda
 

- Dobar je osećaj dobiti jedno ovakvo priznanje. Nije bilo lako, a zasluga da dobijemo zahvalnicu pripada celom našem timu. Radili su predano i sa mnogo emocija. I dalje radimo po izmenjenom režimu, a to nam je, pored ostalog, omogućilo da sačuvamo zdravlje svih zaposlenih- konstatovao je Ivetić. Uručenju zahvalnice i licenci prisustvovali su Dijana Jakšić Kiurski, zamenica gradonačelnika i Mladen Bogdan, predsednik gradske Skupštine:

-Centar za Socijalni rad i grad Kikinda mogu da budu ponosni. Zaista smo pokazali veliku odgovornost i požrtvovanost. U današnjim uslovima, kad je život zbog korone otežan, pa i sve društvene i socijalno ekonomske aktivnosti, lokalna samouprava i ova ustanova uspeli su da zadovolje sve ciljeve, kad je reč o politici socijalne zaštite i brige o najosetljivijim i najugroženijim kategorijama. U uslovima kovida, posebno do izražaja dolazi požrtvovanost, profesionalizam u radu i soidarnost- podvukla je Jakšić Kiurski.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Kikinda. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike