24SEDAM VLADIMIRCI Građani više ne moraju da putuju 40 kilometara: Vraćeni sudski dani

13.10.2021

18:33

0

Autor: 24sedam

Zahvaljujući saradnji opštine Vladimirci sa Ministarstvom pravde i predsednikom Osnovnog suda u Šapcu Miloradom Maletićem u opštini Vladimirci rešen je problem sudskih dana

24SEDAM VLADIMIRCI Građani više ne moraju da putuju 40 kilometara: Vraćeni sudski dani
Foto: Opština Vladimirci

Na veliko zadovoljstvo građana vraćeni su sudski dani u Vladimirce i prvo ročište održano je juče u zgradi Suda u Vladimircima.

U prethodnom periodu građanima opštine Vladimirci predstavljalo je veliki problem to što su morali da putuju i do 40 km u jednom pravcu kako bi otišli u Sudsku jedinicu u Koceljevi i obavljali svoje obaveze.

Zahvaljujući saradnji opštine Vladimirci sa Ministarstvom pravde i predsednikom Osnovnog suda u Šapcu Miloradom Maletićem u opštini Vladimirci rešen je problem sudskih dana.

Od juče, 12. oktobra, građani opštine Vladimirci više ne moraju da odlaze u Sudsku jedinicu u Koceljevi, nego će sve svoje obaveze moći da obavljaju u zgradi Suda u Vladimircima.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi