24SEDAM VLADIMIRCI Održan sastanak mesne zajednice Gomilica

16.08.2021

17:32

0

Autor: 24sedam

Tema održanog sastanka bila je postavljanje ležećih policajaca

24SEDAM VLADIMIRCI Održan sastanak mesne zajednice Gomilica
Gomilica - Copyright Foto: Opština Vladimirci

Sasatanak mesne zajednice Gomilica održan je pre tri dana.

Sastanku su, pored poverenika mesne zajednice Gomilica, prisustvovali predsednik opštine Vladimimirci Goran Zarić, predsednik Skupštine opštine Vladimirci Rade Kovačević i lekar specijalista Slavoljub Savić.

Tema održanog sastanka bila je postavljanje ležećih policajaca. Zahtev za postavljanje ležećih policajaca upućen je sa ciljem poboljšanja sigurnosti saobraćaja sa akcentom na zaštitu najmlađih članova stanovništva.

Pored zahteva za postavljanje ležećih policajaca, sastanak je posvećen i zahtevu za asfaltiranje puta. Predložena dužina puta za asfaltiranje je 350 metara.

Poverenik mesne zajednice Gomilica u ime svojih sugrađana uputio je prethodno pomenute zahteve kako bi se obezbedilo sigurnije učešće u saobraćaju, uz naročito isticanje da bi postavljanje ležećih policajaca doprinelo smanjenju rizika od nastanka saobraćajnih nezgoda, a kao prioritet navode se pešaci.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Vladimirci. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike