24SEDAM PRIBOJ Izmene u polascima besplatnog javnog prevoza putnika

02.09.2021

14:11

0

Autor: 24sedam

Autobusi preduzeća “Es tours”, sa kojim je Opština Priboj sklopila Ugovor o prevozu, i dalje će biti obeleženi sa natpisom - besplatan prevoz

24SEDAM PRIBOJ Izmene u polascima besplatnog javnog prevoza putnika
autobuski-prevoz-septembar-21 - Copyright Opština Priboj

Opština Priboj je 1.maja, uvela novinu u javni prevoz putnika – besplatne autobuske linije. Na bazi potreba građana i ekonomske računice, uvedene su određene besplatne linije na području opštine, tamo gde je moguć autobuski prevoz.

Linije su, podsetimo, prilagođene učenicima, radnicima, žiteljima pribojskih sela, penzionerima, odnosno svim građanima opštine Priboj. Besplatne linije, na osnovu potreba građana, predložila je opštinska Komisija, koja i zadržava pravo, da na osnovu kasnijih predloga i sugestija, i putnika i prevoznika, može izvršiti manje korekcije na pojedinim linijama.

Sa početkom nove školske godine, i sa časovima sada od 45 minuta, koji su, zbog pandemije korona virusa, u maju i junu bili 30 minuta, stekli su se uslovi i za korekciju polazaka autobusa na određenim besplatnim linijama, koje se odnose na prilagođene termine učenicima pribojskih osnovnih i srednjih škola, odnosno njihovog dolaska u školu i povratka sa nastave.

Novi, izmenjeni termini polazaka i dolazaka na odredište, biće istaknuti od naredne sedmice, a najkasnije od utorka 7.septembra, na svim polaznim i dolaznim stanicama, kao i međustanicama.

Autobusi preduzeća “Es tours”, sa kojim je Opština Priboj sklopila Ugovor o prevozu, i dalje će biti obeleženi sa natpisom - besplatan prevoz.

Opštinske komisije, sve korisnike ovog vida javnog prevoza moli za razumevanje, svim školarcima želi uspešnu novu školsku godinu, a prvacima srećan polazak u školu.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta opštine Priboj. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike