24SEDAM RUMA Rani javni uvid u elaborat za izradu Plana detaljne regulacije "Za deo bloka 4 6 4"

01.11.2021

12:13

0

Autor: 24sedam

Rani javni uvid će se obavljati u prostorijama Javnog preduzeća za urbanističko planiranje, upravljanje putevima i izgradnju Ruma

24SEDAM RUMA Rani javni uvid u elaborat za izradu Plana detaljne regulacije "Za deo bloka 4 6 4"
ruma panorama printscreen youtube (2) - Copyright Printscreen/YouTube


Obaveštava se zainteresovana javnost da je Skupština Opštine Ruma na sednici održanoj dana 23.9.2021. godine donela Odluku o izradi Plana detaljne regulacije ,,Za deo bloka 4 6 4 " u Rumi.

Objavljuje se rani javni uvid u navedenu Odluku i elaborat uz Odluku.

U toku trajanja ranog javnog uvida zainteresovana pravna i fizička lica imaju pravo upoznavanja sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu i efektima planiranja.

Obaveštavaju se i pozivaju organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Rani javni uvid će se obavljati u prostorijama Javnog preduzeća za urbanističko planiranje, upravljanje putevima i izgradnju Ruma, u Rumi ul. 27 Oktobra 7a, svakog radnog dana od 8.00 časova do 14.00 časova i trajaće od 1.11.2021.godine do 15.11.2021.godine.

Sve predloge, primedbe i sugestije zainteresovana lica mogu dostaviti u pisanom obliku Odeljenju za urbanizam i građenje Opštinske uprave Opštine Ruma ul. Orlovićeva br. 5 Ruma, zaključno sa 15.11.2021. godine.

Sve primedbe i sugestije pravnih i fizičkih lica će evidentirati Odeljenje za urbanizam i građenje a evidentirane primedbe i sugestije mogu uticati na planska rešenja.

Elaborat za rani javni uvid

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Ruma. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike