24SEDAM INĐIJA Mirović i Gak obišli radove na putu Banstol-Čortanovci

21.10.2021

13:11

0

Autor: 24sedam

Mirović je istakao da postoji jasan zadatak da u narednih pet godina

24SEDAM INĐIJA Mirović i Gak obišli radove na putu Banstol-Čortanovci
radovi - Copyright Opština Inđija

U toku je rekonstrukcija puta Banstol–Čortanovci za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 260,6 miliona dinara. Kako se radovi odvijaju uverili su se predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

„Uspeli smo da, zajedno sa lokalnim samoupravama, rekonstruišemo više od 50 kilometara lokalnih puteva i to Sremski Karlovci – Banstol, zatim Banstol – Iriški venac i dalje prema Crvenom Čotu i na delu od Bešenova do Beočina, gde su i sada radovi u toku. Do kraja novembra završićemo i deonicu od pet kilometara od Čortanovaca do Banstola i moći ćemo da kažemo da smo najveći deo posla uradili", rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Mirović je istakao da postoji jasan zadatak da u narednih pet godina, na osnovu zajedničkog plana, budu uređene i nove trase na zapadnom delu prema Ležimiru i šidskoj opštini.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak rekao je da je rekonstrukcija puta od Banstola do Čortanovaca od izuzetnog značaja za sve meštane, povećanje bezbednosti i razvoj turističke infrastrukture u Čortanovcima, te da je u poslednjih godinu dana potpuno rekonstruisano ukupno 25 kilometara puteva na teritoriji te opštine vrednosti preko 10 miliona evra.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike