24SEDAM INĐIJA: Mališani posetili predsednika opštine

07.10.2021

13:10

0

Autor: 24sedam

Mališani su za predsednika pripremili knjižicu sa crtežima a on ih je ugostio sa slatkišima i uručio simbolične poklone

24SEDAM INĐIJA: Mališani posetili predsednika opštine
deca - Copyright Opština Inđija

Povodom Dečije nedelje danas je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak ugostio jednu grupu mališana iz Predškolske ustanove „Boško Buha“. U atmosferi punoj smeha i šale predškolci su izrazili svoje želje a između sebe su izabrali prvu predsednicu Inđije-Aleksandru, koja je obećala da će ispuniti želje njenih drugara.

Mališani su za predsednika pripremili knjižicu sa crtežima a on ih je ugostio sa slatkišima i uručio simbolične poklone.

Prema rečima predsednika opštine, ova nedelja je najlepša u godini ali svaki dan se treba iskoristiti za omogućavanje najboljih uslova za njihov boravak, obrazovanje i posao.

„Za nekoliko nedelja završavamo park kod kružnog toka u kojem će se naša deca igrati, ulažemo u školsku i sportsku infrastrkturu u kojem će naša deca boraviti, nagrađujemo vukovce, dajemo najviše stipendije, izgradili smo novi vrtić, doveli investicije u kojima će njihovi roditelji raditi, dakle, sav naš posao se svodi da svakog dana sve više radimo kako bi našoj deci svakog dana bilo sve bolje“.

Gak je dodao da niko ko se bavi javnim poslom nema pravo da kaže da je umoran ili da ne može rešiti težak zadatak jer današnja generacija ima priliku da uradi strateške stvari koje će ostati našoj deci kako bi oni sutra imali najbolje moguće uslove za život i rad.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike