24SEDAM INĐIJA: Šest zlatnih odličja za karatiste Železničara

06.10.2021

09:02

0

Autor: 24sedam

Izrazita uspešnost sa postignutim odličnim skorom u jakoj konkurenciji borbaša i kataša

24SEDAM INĐIJA: Šest zlatnih odličja za karatiste Železničara
KUP VOJVODINE INĐIJA - Copyright Opština Inđija

Karatisti inđijskog Železničara imali su veoma uspešne nastupe na Kupu Vojvodine za nade i pionire koje je održano u sportskoj hali u Inđiji u tehničkoj organizaciju karate kluba Železničar i Karate saveza Vojvodine.

Naime, izrazita uspešnost sa postignutim odličnim skorom u jakoj konkurenciji borbaša i kataša gde su prva mesta izborili  nade Tamara Manojlović -45kg u borbama i Aleksa Lajbenšperger u katama, kod pionira zlatni su bili Jana Nikić u katama kao i borbaši Jovan Popović -45kg, Pajić Aleksandar -40kg i Željko Krtinić -30kg.

Druga mesta kod nada izborili su borbaši Luka Mitrić +52kg, Stefan Bjeljac -47kg i Filip Lazić -45kg dok su srebrni pioniri bili Elena Ćakić -37kg, Aleksa Marković -45kg i Teodora Čankovoić -40kg kod borbaša kao i Nađa Ljukovčanin u katama.

Treća mesta kod nada izborila je Tatjana Manojlović -44kg dok je kod pionira u borbama bronzana bila Mirjana Đurđević -44kg i  Marko Lavrek -40kg a treća u katama kod pionirki bila je Jovana Mučibabić.

Manje sreće imale takmičarke u borbama Iskra Čubrilo i Tamara Stanković u kategoriji  +44kg.

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Opštine Inđija. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike