"Putevi Srbije" upozoravaju na radove: Teretna vozila na Kelebiji čekaju osam sati

26.10.2021

14:22

0

Autor: A. S.

Radovi se odvijaju na auto-putu E-75

"Putevi Srbije" upozoravaju na radove: Teretna vozila na Kelebiji čekaju osam sati
Copyright ATAImages/M.M.

Na naplatnoj stanici Umčari iz pravca Beograda vozila čekaju na naplatu 15 minuta, saopštili su "Putevi Srbije".


Na ostalim naplatnim stanicama nema čekanja, a prema informacijama Uprave granične policije, tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila, međutim, čekaju na graničnim prelazima, i to na Kelebiji osam sati, na Horgošu sedam, na prelazima Šid i Bezdan po pet sati, na Bogojevu šest, a na Batrovcima tri sata.

"Putevi Srbije" upozoravaju vozače i na radove na pojedinim deonicama, pa tako na auto-putu E-75 od stare naplatne stanice Bubanj Potok do petlje Tranšped, na kraku 3, do 27. oktobra od osam do 17 časova treba očekivati radove, ukoliko to vremenske prilike dozvole.

Oni neće bitno uticati na protok saobraćaja i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, ali "Putevi" mole vozače da poštuju ograničenje brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na deonici Pirot - Kitka do 28. oktobra od 9.00 do 12.00 i od 13.00 do 16.00 biće potpuno obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju kolovoza. Alternativni putni pravac je lokalni put.

Na auto-putu E-75, na delu između petlje Leskovac sever i petlje Grdelica, do 28. oktobra od 8.30 do 17.00 odvijaće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Bonus video:


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike