Gotovo sa kupanjem za ovu godinu: Zatvoren gradski bazen u Čačku

01.09.2021

09:47 >> 09:48

0

Za nas je primarno da je sezona protekla bezbedno i bez većih incidenata, kako na bazenima tako i na gradskoj plaži - rekao je direktor SC Mladost Miloš Stev

Gotovo sa kupanjem za ovu godinu: Zatvoren gradski bazen u Čačku
Copyright RINA

Poslednjeg avgustovskog dana spuštena je zavesa na još jednu kupališnu sezonu u Čačku, a aktuelne vremenske prilike su u svakom slučaju doprinele da sezonam poput nekih prethodnihm ne “zagazi” u septembar.

Zatvorene su kapije gradskog bazena, kroz koje su tokom protekla dva i po meseca prošle na hiljade naših posetilaca svih generacija. Takođe, danas su podignute ustave na brani, čime je ispražnjeno jezero i stavljena tačka na ovogodišnju kupališnu sezonu na gradskoj plaži.

Pročitajte još

– Sumirajući sve ono što se dešavalo u protekla dva i po meseca, moram istaći zadovoljstvo kupališnom sezonom koja je danas zvanično završena. Za nas je primarno da je sezona protekla bezbedno i bez većih incidenata, kako na bazenima tako i na gradskoj plaži. Znamo dobro da prošle godine zbog pandemije sezone tako reći nije ni bilo, pa kada podvučemo crtu moramo biti izuzetno zadovoljni. Broj posetilaca na bazenima pokazuje da je ova sezona u rangu uspešnijih. Zahvaljujem se svim našim službama koje su dobro i profesionalno obavile svoj deo posla, ali i svim posetiocima koji su svojim korektnim ponašanjem i poštovanjem kućnog reda dali doprinos ovakvom utisku – rekao je direktor SC ”Mladost” Miloš Stevanić.

Kako kaže, veliki broj sugrađana je imao priliku da se u vrelim danima rashladi i na gradskoj plaži.

Pročitajte još

– Sve ovo za rezultat donosi ocenu da su kupališta Sportskog centra ”Mladost” u protekla dva i po meseca bila nezaobilazna stanica naših sugrađana, koji su upravo na njima našli spas od tropskog leta koje je po svemu sudeći već za nama – zaključio je Stevanić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike