Kad čuju policijske sirene, znaju o čemu je reč: Selo kod Čačka - crna tačka Ibarske magistrale

12.09.2021

16:06 >> 16:11

0

Autor: J. V.

Upravo danas se dogodila saobraćajna nezgoda na tom putu, kada je vozač automobila fiat punto prešao u suprotnu traku i sleteo u kanal

Kad čuju policijske sirene, znaju o čemu je reč: Selo kod Čačka - crna tačka Ibarske magistrale
RINA

Na lokalnom putu u selu Mojsinje kod Čačka u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne nezgode, kada je vozač automobila “fiat punto”, prešao u suprotnu traku i sleteo u kanal, a meštani ističu kako je to za njih, maltene, svakodnevica.

– Radili smo u dvorištu i čuli tup udarac, kad smo izašli na put videli smo vozilo u kanalu. Iako je sporedni put u pitanju, saobraćajne nezgode ovde nisu retkost jer se vozi veoma brzo i ne vodi računa – rekao je za RINU meštanin sela Mojsinje.

Pročitajte još:

U ovom udesu nisu učestvovala druga vozila i nema nastradalih lica.

Inače, selo Mojsinje poznato je kao jedna od crnih tačaka Ibarske magistrale jer je do sada život izgubilo preko 20 ljudi, pre svega pešaka i meštana koji su pokušavali da se sa sporednog uključe na glavni magistralni put.

RINA

– Kad čujemo policijske sirene, jasno nam je odmah da je ponovo došlo do udesa. To se ponekad dešava i nekoliko puta mesečno. Uzrok je u većini slučajeva neprilagođena brzina. Svaki korak Ibarskom magistralom kroz Mojsinje predstavlja potencijalni rizik – kažu meštani.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA