Bujica napravila haos, uskoro potpuno rešenje problema: Vlasotinčani dobijaju tehničku vodu, pijaća još iz cisterni

19.01.2021

14:28 >> 14:32

0

Autor: Jovana Vrećo

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je rekla da su u toku konsultacije sa Institutom Jaroslav Černi” kako bi se našlo rešenje za ovaj problem

Bujica napravila haos, uskoro potpuno rešenje problema: Vlasotinčani dobijaju tehničku vodu, pijaća još iz cisterni
Copyright TANJUG/ OPSTINA VLASOTINCE

Opština Vlasotince je pre četiri dana obezbedila tehničku vodu za oko 24.000 korisnika gradskog vodovoda, a pijaćom vodom stanovništvo se snabdeva iz cisterni, izjavio je danas pedsednik opštine Bratislav Petrović nakon sastanka sa potpredsednicom vlade Zoranom Mihajlović.

– Posle četiri dana uspeli smo da obezbedimo tehničku vodu sa alternativnog vodozahvata, a građani se vodom za piće snabdevaju iz sedam cisrterni. Bujica je uništila 170 metara cevovoda sirove vode od vodozahvata do crpen stanice Vlasotince – rekao je Petrović i dodao da strahuju od svake sledeće kiše i topljenja snega sa okolnih brda.

Potpredsednica vlade Mihajlović je rekla da su u toku konsultacije sa Institutom “Jaroslav Černi” kako bi se našlo rešenje za ovaj problem.

Pročitajte još:

Grad je ostao bez vode nakon velikih padavina i nevremena koji su prekinuli snabdevanje električnom energijom sedam sela sa oko 2.700 stanovnika u brdskim i planinskim deloviam opštine Vlasotince.

TANJUG/ OPSTINA VLASOTINC

O ovim problemima je bilo reči na sastanku koji je Mihajlović održala u Vlasotincu sa predsednikom opštine Petrovićem, drirektorom EPS Distribucije Bojanom Atlagićem i načelnikom Jablaničkog upravnog okruga Milošem Chirićem.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike